Ugrás a fő tartalomra

6800 Hódmezővásárhely, Bajcsy-Zsilinszky Endre u. 7-9.


+36 (62) 202-475

Széchenyi 2020

Hírek


2024. máj. 29.
HSZC
 • átadó
 • HSZC iskolái
 • modern eszközök
 • XXI. századi környezet

Új stúdióeszközöket kaptak a Centrum médiás diákjai

A Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum kedden és szerdán adta át új stúdióeszközeit a médiás diákoknak Szentesen, Csongrádon, Vásárhelyen és Makón, ezzel is támogatva iskoláink marketing tevékenységét.

Új stúdióeszközöket kaptak a Centrum médiás diákjai

A tanulók olyan modern eszközöket kaptak, mint a vezeték nélküli mikrofon, körlámpa, fényképezőgép állvánnyal és kamera stabilizátor. A legtöbb felszerelés a szentesi Boros Sámuel Technikumba került, ahol egy teljes stúdiót alakítanak majd ki keverőpulttal, zöld háttérrel, podcast mikrofonokkal, 360 fokos kamerával és sok más kiváló eszközzel, hogy minden adott legyen az iskolai rendezvények, videófelvételek és podcastok készítéséhez. Ezt a stúdiót nem csak a Boros tanulói használhatják, hanem a többi iskolánk médiás diákjai is.

Az új eszközöket nem csupán rendezvényeinken, hanem az iskolai TikTok oldalak tartalmainak készítéséhez is felhasználják, mivel ezen a platformon könnyen elérhetik a fiatalokat. A diákok nagy lelkesedéssel és örömmel bontották ki az ajándékokat, és különösen kedveltté vált a körlámpa, a vezeték nélküli mikrofon és a fényképezőgép.

A beszerzés több mint 8 millió Forintból valósult meg a Centrum saját költségvetéséből.

Bízunk benne, hogy a diákok mielőbb használatba vehetik ezeket az eszközöket, és tovább növelhetik iskoláink hírnevét!

GALÉRIA

Galéria

Új médiaeszközök átadása
Új médiaeszközök átadása
Új médiaeszközök átadása

Megosztás

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Bereczkiné Palócz Gyöngyi 2024-ben az Apáczai Csere János-díjasok között

Bereczkiné Palócz Gyöngyi 2024-ben az Apáczai Csere János-díjasok között

Az Apáczai Csere János-díj 1973-ban alapított, az oktatásügyet felügyelő miniszter által adományozható szakmai elismerés pedagógusok és főiskolai, egyetemi oktatók részére. A kultúráért és innovációért felelős miniszter a szakképzés és felnőttképzés területén végzett kimagasló színvonalú munka és példamutató tevékenység elismeréseként minden évben Szakképzésért Apáczai Csere János-díjat adományoz a legkiválóbb oktatók részére.

2024. jún. 21.
HSZC
Pölöskei Gáborné

Egyre többen ismerik fel, hogy egy jó szakma biztos megélhetést jelenthet.

Ezúttal is olyan nagyinterjúval jelentkezünk, amely arról a szakképzési rendszerről ad bővebb képet számotokra, amelyben tanultok. Fontosnak tartjuk, hogy a lehető legtöbbet tudjátok arról, miért is jó nektek, ha az ötéves technikumot választjátok – amit amúgy egyre többen tesztek. Ezúttal Pölöskei Gáborné szakképzésért felelős helyettes államtitkár segítségével mutatjuk be nektek, hogy milyen motivációk húzódtak meg a szakképzési rendszer átalakítása mögött, miért kaphatsz pénzt már diákéveid alatt két helyről is, és arról is szó lesz, hogy egy jó szakmával gyakorlatilag a biztos megélhetéshez juthatsz.

2024. jún. 21.
HSZC
Canva workshop

Canva workshop a HSZC oktatóinak

Június 12-én, kedden, a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum izgalmas belső képzést tartott oktatóinak „Canva Varázslatok” címmel. A workshop célja az volt, hogy az érdeklődő oktatók elsajátítsák a kreatív marketing alapjait, és könnyedén használhassák a Canva eszköztárát a mindennapi munkájuk során.

2024. jún. 13.
HSZC


KIMIKK
CsmkikEmberi Erőforrás TámogatáskezelőEmberi Erőforrások MinisztériumaHatártalanulHódmezővásárhely mobilalkalmazásNemzeti Tehetségkutató Program
Széchenyi 2020

  • SZC logo fehér
  • Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum

   6800 Hódmezővásárhely, Bajcsy-Zsilinszky Endre u. 7-9.

  • Telefon: +36 (62) 202-475

   E-mail: hszc.titkarsag@hiszk.hu

   OM azonosító: 203039

   Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/007549; E/2020/000182


  2024Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum