Ugrás a fő tartalomra

6800 Hódmezővásárhely, Bajcsy-Zsilinszky Endre u. 7-9.


+36 (62) 202-475

Széchenyi 2020

Hírek


2022. jan. 5.
HSZC
  • adománygyűjtés
  • HSZC iskolái
  • átadó

Sikeres volt az ünnepi adománygyűjtés a HSZC iskoláiban!

A tavalyi évben az ünnepek közeledtével a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum iskolái, ahogy minden évben, idén sem fukarkodtak az adományokkal.

Sikeres volt az ünnepi adománygyűjtés a HSZC iskoláiban!

A HSZC Cseresnyés Kollégium közel 40 kg tápadományt és picivel több, mint 22.000 forintot gyűjtött össze a Hódmezővásárhelyi Állatvédő Egyesület részére. A HSZC Eötvös József Technikum az Igéző Állatvédő Egyesületnek gyűjtött 150 kg állateledelt. A HSZC Csongrádi Sághy Mihály Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium ács tanulói két kutyaházzal és egy zsák forgáccsal lepték meg a helyi, Új Esély Állatvédő és Állatmentő Alapítványt. A HSZC Corvin Mátyás Technikum és Szakképző Iskola 30 csomagot állított össze a vásárhelyi Kagylóhéj Család- és Gyermekjóléti Központnak, amelyekben a ruhaneműtől kezdve a tartós élelmiszerig, a játékig minden megtalálható volt. A HSZC Corvin Mátyás Technikum és Szakképző Iskola Kalmár Zsigmond Szakképző Iskola Intézményegységének diákjai és tanárai ruhaneműt, tartós élelmiszert és tisztálkodó szereket tartalmazó csomagokat adott át a Máltai Szeretetszolgálat részére. A Szeretetszolgálat - megköszönve az adományt - egy felújított asztali számítógépet ajánlottak fel egy arra érdemes kalmáros diáknak. A HSZC Szentesi Boros Sámuel Technikum a Mogyoró Állatmenhely számára állateledelt gyűjtött, valamint a Re-Formáló Egyesület által megalapított „Enni adok” akció ételdobozait is megtöltötték tartós élelmiszerekkel. A HSZC Szentesi Zsoldos Ferenc Technikum diákjai az „Adventi munkahetek” keretében ajándéktárgyakat, valamint karácsonyi díszeket készítettek, az értékesítésükből befolyt összeggel pedig a Szentesi Központi Óvoda Farkas Antal Utcai és Árpád utcai Tagóvodáját támogatták. Az elkészült alkotások az óvoda udvarán rendezett adventi vásáron „találtak gazdáikra”. A teljes bevétel a Szentesi Kiséri Óvodásokért Alapítványt gyarapította, sőt Mikulás-ünnepséget is szerveztek az iskolai dolgozók apró gyermekei számára, ezzel is erősítve a munkatársak közötti kapcsolatot. A Mikulás érkezését énekszóval várták, melyben az iskola zenekara is besegített. A HSZC Szentesi Pollák Antal Technikum jótékonysági koncertet szervezett a szentesi Kossuth téren. A rendezvényre látogatók több mint 100.000 forintot adományoztak a Koraszülöttekért Országos Egyesület javára. Végül, de nem utolsósorban a HSZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium Diákönkormányzata édességeket, játékokat és könyveket adományoztak a Makói Egyesület Népjóléti Intézmény Család-és Gyermekjóléti Központ részére.

Büszkék vagyunk diákjainkra és tanárainkra, és remélhetőleg ezt a nemes gesztust az elkövetkező években is meg tudjuk ismételni.

GALÉRIA

Ünnepi adománygyűjtés 2021

Adventi jótékonykodás 2022
Adventi jótékonykodás 2022
Adventi jótékonykodás 2022

Megosztás

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Cégek Piaca Csongrád

A Cégek Piaca a Sághyban folytatódott

A Cégek Piaca pályaorientációs rendezvénysorozat tovább dübörgött Csongrádon a HSZC Csongrádi Sághy Mihály Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumban. A látogatók megismerkedhettek az iskola képzési kínálatával, a duális partnerekkel.

2024. márc. 21.
HSZC
Cégek Piaca Hódmezővásárhely

Cégek Piaca Hódmezővásárhelyen!

A Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum ismételten megszervezi a Cégek Piaca pályaorientációs rendezvénysorozatát, ahol a rendezvény látogatói nemcsak az iskolák képzési kínálatát ismerhetik meg, hanem személyesen találkozhattak a duális partnerekkel is.

2024. márc. 20.
HSZC
Corvin díszcsomagoló verseny

A legjobbak között a Corvin kereskedő és webáruházi technikus tanulói

Első helyezést ért el Kiskunfélegyházán a IV. Országos Díszcsomagoló versenyen a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum Corvin Mátyás Technikum és Szakképző Iskola kereskedő és webáruházi technikus csapata.

2024. márc. 20.
HSZC


KIMIKK
CsmkikEmberi Erőforrás TámogatáskezelőEmberi Erőforrások MinisztériumaHatártalanulHódmezővásárhely mobilalkalmazásNemzeti Tehetségkutató Program
Széchenyi 2020

    • SZC logo fehér
    • Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum

      6800 Hódmezővásárhely, Bajcsy-Zsilinszky Endre u. 7-9.

    • Telefon: +36 (62) 202-475

      E-mail: hszc.titkarsag@hiszk.hu

      OM azonosító: 203039

      Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/007549; E/2020/000182


    2024Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum