Ugrás a fő tartalomra

6800 Hódmezővásárhely, Bajcsy-Zsilinszky Endre u. 7-9.


+36 (62) 202-475

Széchenyi 2020

Hírek


2024. okt. 11.
HSZC
  • életpálya
  • rendezvény
  • felnőttképzés
  • pályaorientáció

Sikeres bemutatkozás a Hova? Tovább! Állásbörze és Felnőttképzési Expon

Október 9.-én Szegeden került megrendezésre az idei év egyik legnagyobb karrier- és felnőttképzési eseménye, a Hova? Tovább! Állásbörze és Felnőttképzési Expo, amelyen a régió számos oktatási intézménye és munkaadója képviseltette magát. A rendezvénynek a szegedi Árkád adott otthont, ahol egész napos programokkal várták az érdeklődőket. Az eseményt a Délmagyarország szervezte azzal a céllal, hogy platformot biztosítson azoknak a felnőtteknek, akik tanuláson, önmaguk képzésen, vagy karrierváltáson gondolkodnak, esetleg egy új szakma megszerzésével munkahelyet váltanának.

Sikeres bemutatkozás a Hova? Tovább! Állásbörze és Felnőttképzési Expon

A kiállítók sorában a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum jelentős szerepet vállalt, mint az Expo fő támogatója. A szakképzési centrum standja különleges figyelmet kapott a látogatók részéről, ugyanis számos interaktív programmal és bemutatóval készültek a kollégák. A kiállítás nem csupán a szakmák világát hozta közelebb az érdeklődők számára, hanem a modern oktatási és munkaerőpiaci trendekbe szórakoztató formában is betekintést kínált a részükre.

A szakképzési centrum standja igazi élményszámba ment: volt nyereményjáték, ahol a szerencsések bögréket és stresszlabdákat vihettek haza. A technológiai újdonságok kedvelői sem maradtak meglepetések nélkül: táncoló robotok kápráztatták el a közönséget, valamint látványos bemutató keretében ismerhették meg a műsebkészítés folyamatát, amely az Egészségügyi ágazat iránt érdeklődők számára különösen izgalmas lehetett.

A gasztronómia iránt érdeklődőkről sem feledkezett meg a Centrum: az Expo résztvevői csokiszökőkútból kóstolhattak különböző édességeket és többféle finom koktélt ízlelhettek.

Az Expo lehetőséget biztosított a helyi vállalkozások számára, hogy bemutassák aktuális állásajánlataikat. A kiállítók között számos helyi cég is megjelent, akik az érdeklődő látogatók számára részletes tájékoztatást nyújtottak az aktuális munkaerőpiaci lehetőségekről és követelményekről.

A rendezvény egyértelműen bizonyította, hogy a szakképzés egyre népszerűbb alternatíva, hiszen a szakképző intézmények – mint a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum iskolái is – folyamatosan innovatív módon próbálják megszólítani nemcsak a fiatalokat, hanem a felnőtteket is. Az Expón való sikeres megjelenés ismét bebizonyította, hogy a gyakorlatorientált képzések iránti igény minden korosztály körében növekszik, a korszerű technológiák bemutatása vonzóvá teszi a szakképzést mindenki számára.

GALÉRIA

Galéria

Hova? Tovább! Állásbörze és Felnőttképzési Expo
Hova? Tovább! Állásbörze és Felnőttképzési Expo
Hova? Tovább! Állásbörze és Felnőttképzési Expo

Megosztás

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Erasmus osztálykirándulás-Návay

Nagy siker az Erasmus+ pályázaton!

A Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium jelentős mérföldkőhöz érkezett 2024 májusában, amikor is nyertes Erasmus+ pályázatot ünnepelhetett. A sikeres együttműködés alapjait már 2024 februárjában lefektették, amikor a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum hivatalosan is partnerségre lépett, hogy közösen dolgozhasson a nemzetközi mobilitási lehetőségek megteremtésén. A pályázat megírásában és benyújtásában nyújtott támogatás meghozta gyümölcsét: 25 diák és 9 munkatárs vehet részt szakmai utakon Prágában, Máltán és Mallorcán.

2024. okt. 14.
HSZC
SkillFest pályaorientációs fesztivál

SkillFest

Hamarosan SkillFest Pályaorientációs fesztiválsorozat!

2024. okt. 14.
HSZC
Nyílt napok iskoláinkban 2024

Nyílt napok iskoláinkban!

Nézz szét képzéseink között nyílt napjainkon és pályaorientációs rendezvényeinken!

2024. szept. 27.
HSZC


KIMIKK
CsmkikEmberi Erőforrás TámogatáskezelőEmberi Erőforrások MinisztériumaHatártalanulHódmezővásárhely mobilalkalmazásNemzeti Tehetségkutató Program
Széchenyi 2020

    • SZC logo fehér
    • Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum

      6800 Hódmezővásárhely, Bajcsy-Zsilinszky Endre u. 7-9.

    • Telefon: +36 (62) 202-475

      E-mail: hszc.titkarsag@hiszk.hu

      OM azonosító: 203039

      Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/007549; E/2020/000182


    2024Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum