Ugrás a fő tartalomra

6800 Hódmezővásárhely, Bajcsy-Zsilinszky Endre u. 7-9.


+36 (62) 202-475

Széchenyi 2020

Hírek


2024. aug. 22.
HSZC
  • átadó
  • rendezvény
  • HSZC Cseresnyés Kollégium

Rangos kitüntetést kapott Vig Áron, a Cseresnyés Kollégium igazgatója

Nagy büszkeséggel adunk hírt arról, hogy Vig Áron, a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum Cseresnyés Kollégiumának igazgatója elismerésben részesült: Csongrád-Csanád Vármegye Közneveléséért díját vehette át.

Rangos kitüntetést kapott Vig Áron, a Cseresnyés Kollégium igazgatója

Vig Áron számára a díj valódi meglepetésként érkezett, amikor értesítették őt az elismerésről. Az ünnepélyes díjátadó eseményre 2024. augusztus 20-án Mindszent városában került sor, ahol a vármegye vezetése az államalapítás ünnepének alkalmából rendezett megemlékezés keretében adta át a megyei kitüntetéseket.

Az esemény különlegességét és méltóságát emelte, hogy a díjat olyan pedagógusok és köznevelési szakemberek kapták, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a helyi közösség és a megye oktatási rendszerének fejlesztésében.

A nemzeti ünnepen Vig Áron személyesen vette át a rangos elismerést. Igazgató úr kiemelkedő munkát végzett az oktatás és a nevelés területén, hosszú éveken át hittel, példaértékű elkötelezettséggel irányította a Cseresnyés Kollégiumot.

Szívből gratulálunk neki az elért sikerhez!

 

Képek forrása: Promenad24.hu

Megosztás

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


HSZC támogatásával az olimpiáig: Ugrai Panna párizsi élményei

HSZC támogatásával az olimpiáig: Ugrai Panna párizsi élményei

Szeptember 11-én különleges eseménynek adott otthont Hódmezővásárhely, ahol a Fekete Sas pavilonjában ünnepi fórumot rendezett a Hód Úszó SE. A rendezvény főszereplője Ugrai Panna volt, a magyar úszósport büszkesége, aki a párizsi olimpián a hatodik helyezést érte el. Az eseményen Gyurta Dániel olimpiai bajnok úszó moderálta a beszélgetést, mely során Panna megosztotta személyes tapasztalatait, élményeit és jövőbeli terveit.

2024. szept. 16.
HSZC
DKA műhely átadó

Digitális Alkotóterek nyitják meg kapuikat: új lehetőségek a jövő szakemberei számára

A Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum (HSZC) újabb lépést tett a digitális oktatás és tehetséggondozás irányába, amikor ünnepélyes keretek között átadták a legújabb Digitális Közösségi Alkotóműhelyeiket (DKA) a makói és szentesi intézményeikben. Ezek az innovatív terek nemcsak a diákok szakmai fejlődését támogatják, hanem inspiráló környezetet teremtenek a pályaorientációhoz, a kreativitás kibontakoztatásához és a modern technológiai eszközök megismeréséhez.

2024. szept. 13.
HSZC
NFA felújítások

Nyáron nem diákok, hanem szakemberek lakták be iskoláinkat!

A nyári szünidő beköszöntével nem állt meg az élet az iskoláinkban. Míg a diákok és az oktatók a megérdemelt pihenésüket töltötték, addig az intézmények falai között komoly munka folyt. A tanulók helyett szerszámok zaja és festék illata lengte be a termeket, hiszen a HSZC saját költségvetési forrásából és a Nemzeti Fejlesztési Alap támogatásával komoly felújítási munkálatok zajlottak. Célunk az volt, hogy szeptemberben a tanulók megújult, modern környezetben kezdjék meg a tanévet, ami nemcsak esztétikailag, de funkcionálisan is magasabb színvonalat képvisel.

2024. szept. 9.
HSZC


KIMIKK
CsmkikEmberi Erőforrás TámogatáskezelőEmberi Erőforrások MinisztériumaHatártalanulHódmezővásárhely mobilalkalmazásNemzeti Tehetségkutató Program
Széchenyi 2020

    • SZC logo fehér
    • Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum

      6800 Hódmezővásárhely, Bajcsy-Zsilinszky Endre u. 7-9.

    • Telefon: +36 (62) 202-475

      E-mail: hszc.titkarsag@hiszk.hu

      OM azonosító: 203039

      Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/007549; E/2020/000182


    2024Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum