Ugrás a fő tartalomra

6800 Hódmezővásárhely, Bajcsy-Zsilinszky Endre u. 7-9.


+36 (62) 202-475

Széchenyi 2020

Hírek


2024. jún. 7.
HSZC
 • átadó
 • rendezvény
 • Kiválósági Díj

Idén is átadták a Kiválósági Díjakat!

A Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum 2024. június 5-én rendezte meg pedagógusnapi ünnepségét a csongrádi Művelődési Központ és Városi Galériában. Az eseményen elismerték azokat a kiváló oktatókat, akik az idei évben kimagasló szakmai munkájukkal hozzájárultak az országos versenyeredményekhez és az intézmény magas színvonalú oktatási tevékenységéhez.

Idén is átadták a Kiválósági Díjakat!

A rendezvényt Kincses Tímea főigazgató nyitotta meg, majd Hegedűs Zoltán kancellárral együtt elismerő oklevelet és ajándékot adtak át az oktatóknak. A HSZC Kiválósági Díját az oktató-nevelő munkájáért Erdeiné Papp Éva, a HSZC Szentesi Zsoldos Ferenc Technikum oktatója vehette át. A Kiválósági Díjat a szakmai és gyakorlati oktatói tevékenységéért Palásti István, a HSZC Csongrádi Sághy Mihály Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium oktatója kapta meg. A díjazott oktatók egy emlékplakettet és pénzjutalmat kaptak. A kiemelkedő tehetséggondozó tevékenységéért Nagy Zoltán, a HSZC Szentesi Zsoldos Ferenc Technikum oktatója részesült „sikerdíjban”.

Erdeiné Papp Éva

Palásti István

Nagy Zoltán

A díjazást követően a jelenlévők Görög Ibolya protokollszakértő, előadó, író „A hiteles tanító ember” című előadását hallgathatták meg. Az eseményt a Csongrádi Színtársulat „Hófehérke és a hét törpe” című rövid, humoros előadása zárta.

Gratulálunk minden díjazottnak a kimagasló szakmai teljesítményéhez és az elkötelezett munkájához!

GALÉRIA

Galéria

Kiválósági Díj átadó
Kiválósági Díj átadó
Kiválósági Díj átadó

Megosztás

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Bereczkiné Palócz Gyöngyi 2024-ben az Apáczai Csere János-díjasok között

Bereczkiné Palócz Gyöngyi 2024-ben az Apáczai Csere János-díjasok között

Az Apáczai Csere János-díj 1973-ban alapított, az oktatásügyet felügyelő miniszter által adományozható szakmai elismerés pedagógusok és főiskolai, egyetemi oktatók részére. A kultúráért és innovációért felelős miniszter a szakképzés és felnőttképzés területén végzett kimagasló színvonalú munka és példamutató tevékenység elismeréseként minden évben Szakképzésért Apáczai Csere János-díjat adományoz a legkiválóbb oktatók részére.

2024. jún. 21.
HSZC
Pölöskei Gáborné

Egyre többen ismerik fel, hogy egy jó szakma biztos megélhetést jelenthet.

Ezúttal is olyan nagyinterjúval jelentkezünk, amely arról a szakképzési rendszerről ad bővebb képet számotokra, amelyben tanultok. Fontosnak tartjuk, hogy a lehető legtöbbet tudjátok arról, miért is jó nektek, ha az ötéves technikumot választjátok – amit amúgy egyre többen tesztek. Ezúttal Pölöskei Gáborné szakképzésért felelős helyettes államtitkár segítségével mutatjuk be nektek, hogy milyen motivációk húzódtak meg a szakképzési rendszer átalakítása mögött, miért kaphatsz pénzt már diákéveid alatt két helyről is, és arról is szó lesz, hogy egy jó szakmával gyakorlatilag a biztos megélhetéshez juthatsz.

2024. jún. 21.
HSZC
Canva workshop

Canva workshop a HSZC oktatóinak

Június 12-én, kedden, a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum izgalmas belső képzést tartott oktatóinak „Canva Varázslatok” címmel. A workshop célja az volt, hogy az érdeklődő oktatók elsajátítsák a kreatív marketing alapjait, és könnyedén használhassák a Canva eszköztárát a mindennapi munkájuk során.

2024. jún. 13.
HSZC


KIMIKK
CsmkikEmberi Erőforrás TámogatáskezelőEmberi Erőforrások MinisztériumaHatártalanulHódmezővásárhely mobilalkalmazásNemzeti Tehetségkutató Program
Széchenyi 2020

  • SZC logo fehér
  • Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum

   6800 Hódmezővásárhely, Bajcsy-Zsilinszky Endre u. 7-9.

  • Telefon: +36 (62) 202-475

   E-mail: hszc.titkarsag@hiszk.hu

   OM azonosító: 203039

   Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/007549; E/2020/000182


  2024Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum