Ugrás a fő tartalomra

6800 Hódmezővásárhely, Bajcsy-Zsilinszky Endre u. 7-9.


+36 (62) 202-475

Széchenyi 2020

Hírek


2024. szept. 23.
HSZC
  • felnőttek oktatása
  • szakmai fórum
  • felnőttképzés
  • életpálya

Hova? Tovább! Állásbörze és Felnőttképzési Expó a szegedi Árkádban

Október 9. a Te napod! – Hova? Tovább! Délmagyarország Állásbörze és Felnőttképzési Expó a szegedi Árkádban

Hova? Tovább! Állásbörze és Felnőttképzési Expó a szegedi Árkádban

Ha nincs munkád, váltani szeretnél vagy munka mellett tanulnál, gyere el a Hova? Tovább! Délmagyarország Állásbörze és Felnőttképzési Expóra október 9-én, szerdán a szegedi Árkádba!

Álláskeresők, új munkahelyre vágyó munkavállalók, leendő diákok, figyelem! Itt a lehetőség, hogy az álláshirdetések online világából kitörve személyesen is megismerd álmaid munkahelyét, kérdezz leendő munkáltatódtól, kinézz magadnak egy új szakmát, amelyet felnőttként is megszerezhetsz!

Hova? Tovább! Állásbörze és felnőttképzési Expo

Informálódj első kézből!

A Mediaworks Hungary Zrt. Délmagyarország Kiadója október 9-én első alkalommal rendezi meg nagyszabású állásbörzéjét és felnőttképzési expóját a szegedi Árkádban, ahol több mint húsz kiállító, köztük Csongrád-Csanád vármegyei cégek, nagyvállalatok, oktatási intézmények mutatkoznak be. A kiállítók a bevásárlóközpont -1. szintjén – az aulában és annak környékén – várnak munkatársaikkal, berendezett standjaikkal. Kérdéseidet személyesen is felteheted nekik, akár dolgozni szeretnél, akár az iskolapad felé kacsingatsz.

"Az egynapos rendezvény célja, hogy a munkaerőpiac keresleti és a kínálati oldala könnyebben egymásra találjon: megszólítsa a fizikai dolgozókat, a szellemi foglalkoztatottakat, az egyetemistákat és a pályakezdőket, de a felnőttképzésben rejlő lehetőségekre is felhívjuk a figyelmet." – mondta el Gombár Gabriella, a Mediaworks Hungary Zrt. értékesítési vezetője.

A rendezvény fő támogatójaként a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum (HSZC) az aulában várja a képzési palettájuk iránt érdeklődő fiatalokat, felnőtteket. Kincses Tímea, a HSZC főigazgatója elmondta, a szakképzési centrumok kiemelt feladata az általános iskolásokat, a szakképzésben résztvevőket, illetve a felnőtteket megcélzó pályaorientációs tevékenység. A szakmákról való tájékozódás megkönnyítésére, a centrum tagintézményeiben folyó munka megismertetésére kiváló alkalomnak ígérkezik a Hova? Tovább! Délmagyarország Állásbörze és Felnőttképzési Expón, hiszen így a résztvevők megismerhetik a hódmezővásárhelyi, szentesi, csongrádi és makói iskoláink szakképzési kínálatát.

A HSZC standjánál nem csak a szakmákkal lehet megismerkedni, hanem az érdeklődők egy izgalmas kvízjátékban is résztvehetnek, ahol számos ajándékot is lehet nyerni!

Nézz szét ingyenes képzéseink között!

Felnőttek szakmai oktatása

Szakmai képzéseink

Forrás: delmagyar.hu

Megosztás

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Nyílt napok iskoláinkban 2024

Nyílt napok iskoláinkban!

Nézz szét képzéseink között nyílt napjainkon és pályaorientációs rendezvényeinken!

2024. szept. 27.
HSZC
HSZC támogatásával az olimpiáig: Ugrai Panna párizsi élményei

HSZC támogatásával az olimpiáig: Ugrai Panna párizsi élményei

Szeptember 11-én különleges eseménynek adott otthont Hódmezővásárhely, ahol a Fekete Sas pavilonjában ünnepi fórumot rendezett a Hód Úszó SE. A rendezvény főszereplője Ugrai Panna volt, a magyar úszósport büszkesége, aki a párizsi olimpián a hatodik helyezést érte el. Az eseményen Gyurta Dániel olimpiai bajnok úszó moderálta a beszélgetést, mely során Panna megosztotta személyes tapasztalatait, élményeit és jövőbeli terveit.

2024. szept. 16.
HSZC
DKA műhely átadó

Digitális Alkotóterek nyitják meg kapuikat: új lehetőségek a jövő szakemberei számára

A Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum (HSZC) újabb lépést tett a digitális oktatás és tehetséggondozás irányába, amikor ünnepélyes keretek között átadták a legújabb Digitális Közösségi Alkotóműhelyeiket (DKA) a makói és szentesi intézményeikben. Ezek az innovatív terek nemcsak a diákok szakmai fejlődését támogatják, hanem inspiráló környezetet teremtenek a pályaorientációhoz, a kreativitás kibontakoztatásához és a modern technológiai eszközök megismeréséhez.

2024. szept. 13.
HSZC


KIMIKK
CsmkikEmberi Erőforrás TámogatáskezelőEmberi Erőforrások MinisztériumaHatártalanulHódmezővásárhely mobilalkalmazásNemzeti Tehetségkutató Program
Széchenyi 2020

    • SZC logo fehér
    • Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum

      6800 Hódmezővásárhely, Bajcsy-Zsilinszky Endre u. 7-9.

    • Telefon: +36 (62) 202-475

      E-mail: hszc.titkarsag@hiszk.hu

      OM azonosító: 203039

      Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/007549; E/2020/000182


    2024Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum