Ugrás a fő tartalomra

6800 Hódmezővásárhely, Bajcsy-Zsilinszky Endre u. 7-9.


+36 (62) 202-475

Széchenyi 2020

Hírek


2024. jún. 13.
HSZC
 • oktatás
 • Workshop
 • digitális oktatás
 • ingyenes képzés

Canva workshop a HSZC oktatóinak

Június 12-én, kedden, a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum izgalmas belső képzést tartott oktatóinak „Canva Varázslatok” címmel. A workshop célja az volt, hogy az érdeklődő oktatók elsajátítsák a kreatív marketing alapjait, és könnyedén használhassák a Canva eszköztárát a mindennapi munkájuk során.

Canva workshop a HSZC oktatóinak

Az esemény egy inspiráló prezentációval indult a „Kreatív Marketing, ami Neked is Menni Fog” címmel. Az előadás betekintést nyújtott a kreatív tervezés alapjaiba, és bemutatta, hogyan válhat a Canva egyszerű, mégis erőteljes eszközzé bármilyen oktatási anyag elkészítésében.

A prezentációt követően a Canva alapjainak bemutatása következett. Az oktatók megismerkedtek az eszköz számos funkciójával és lehetőségével, amelyek segítségével Instagram posztokat, szórólapokat, prezentációkat és Reels videókat készíthetnek.

A gyakorlati szakaszban a résztvevők feladatot kaptak: egy nyári tábor témájú Instagram posztot és egy Instagram Reels videót kellett létrehozniuk. Ez a gyakorlati feladat nemcsak a kreativitásukat mozgósította, hanem azonnal alkalmazható tudást is adott számukra.

Az esemény nagyszerű lehetőséget kínált arra, hogy az oktatók új készségekkel gazdagodjanak, és a Canva segítségével még vonzóbbá tegyék tananyagaikat. A workshop sikere is bizonyítja, hogy a kreatív marketing eszközei bárki számára elérhetőek és könnyen elsajátíthatók.

GALÉRIA

Galéria

Canva workshop
Canva workshop
Canva workshop

Megosztás

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Ambrus Norbert kancellár

Ambrus Norbert: versenyképes alternatívát akarunk nyújtani a szakképzésben

Hatékony, jól szervezett, remekül működő szervezetrendszert örökölt meg Hegedűs Zoltántól a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum újonnan kinevezett kancellárja. Ambrus Norbert szerint ez tökéletes alap a folytatáshoz, egyúttal azt ígéri, legjobb szakmai tudásával igyekszik segíteni a további fejlődést.

2024. júl. 18.
HSZC
Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum: Elkötelezettség az oktatók szakmai fejlődése iránt

Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum: Elkötelezettség az oktatók szakmai fejlődése iránt

A Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum szakmai tevékenységében elkötelezett a folyamatos fejlődés mellett. Különös figyelmet fordítunk arra, hogy oktatóink lépést tartsanak az innovatív oktatási trendekkel és módszerekkel.

2024. júl. 16.
HSZC
Munkaerőpiaci képzések

Hasznosan töltenéd a nyarat és tanulnál valamit?

Csatlakozz Hódmezővásárhelyen, Makón és Csongrádon augusztusban induló ingyenes képzéseinkhez!

2024. júl. 9.
HSZC


KIMIKK
CsmkikEmberi Erőforrás TámogatáskezelőEmberi Erőforrások MinisztériumaHatártalanulHódmezővásárhely mobilalkalmazásNemzeti Tehetségkutató Program
Széchenyi 2020

  • SZC logo fehér
  • Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum

   6800 Hódmezővásárhely, Bajcsy-Zsilinszky Endre u. 7-9.

  • Telefon: +36 (62) 202-475

   E-mail: hszc.titkarsag@hiszk.hu

   OM azonosító: 203039

   Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/007549; E/2020/000182


  2024Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum