Hírek
HSZC
- oktatás
- Workshop
BONBON KÉSZÍTŐ WORKSHOP
Jelentkezz a Corvin „Édes Alapok” workshopjára, ahol megtanulhatod a csokoládé temperálását és a bon-bon készítését!

BONBON KÉSZÍTŐ WORKSHOP
Bonbon 1. kurzus - Édes Alapok
Téma: trüffelgolyó és töltött csokoládébonbon gyakorlati készítése
Időpont: 2023. május 20. (szombat)
A képzés rövid ismertetése:
A résztvevők előzetes ismeretek megléte nélkül megismerkednek 2 féle csokoládébonbon készítésének módszerivel. Kipróbálhatják a temperálást, majd ét és fehér csokoládéból trüffelgolyót készítenek. Megismerik kétféle ganache készítésének módját, majd töltött csokoládé bonbonokat készítenek. Az elkészített bonbonokat a résztvevők díszdobozban elvihetik.
Résztvevők száma: 8 fő
Oktató: Bereczkiné Palócz Gyöngyi
Ár: 20.000,- Ft/fő
JELENTKEZÉS:
- Személyesen az iskolában Czékmán Szilvia iskolatitkárnál vagy telefonon.
- HSZC Corvin Mátyás Technikum és Szakképző Iskola
- 6800 Hódmezővásárhely, Városház u. 1.
- 62/242-011
MI MÁR TUDUNK BONBONT KÉSZÍTENI, TANULJ MEG TE IS!

KAPCSOLÓDÓ HÍREK

Sikerrel zárult a Centrum Jókai 200 projektje
Az Eötvös József Technikum adott otthont pénteken a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum által meghirdetett Jókai 200 elnevezésű projekt zárásának.
HSZC

A külső homlokzat szigetelésénél tart az új makói szakképzési komplexumának az építése
A kivitelező nagyon jól halad a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum makói, 21. szakképzési komplexumának a kialakításával.
HSZC
Törődj magaddal! A szűrés életet menthet!
A Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum dolgozói „Törődj magaddal! A szűrés életet menthet!” címmel vettek részt egy tájékoztató előadáson a Családbarát munkahely pályázat keretében.
HSZC


