Hírek
HSZC
- oktatás
- Workshop
BONBON KÉSZÍTŐ WORKSHOP
Jelentkezz a Corvin „Édes Alapok” workshopjára, ahol megtanulhatod a csokoládé temperálását és a bon-bon készítését!

BONBON KÉSZÍTŐ WORKSHOP
Bonbon 1. kurzus - Édes Alapok
Téma: trüffelgolyó és töltött csokoládébonbon gyakorlati készítése
Időpont: 2023. május 20. (szombat)
A képzés rövid ismertetése:
A résztvevők előzetes ismeretek megléte nélkül megismerkednek 2 féle csokoládébonbon készítésének módszerivel. Kipróbálhatják a temperálást, majd ét és fehér csokoládéból trüffelgolyót készítenek. Megismerik kétféle ganache készítésének módját, majd töltött csokoládé bonbonokat készítenek. Az elkészített bonbonokat a résztvevők díszdobozban elvihetik.
Résztvevők száma: 8 fő
Oktató: Bereczkiné Palócz Gyöngyi
Ár: 20.000,- Ft/fő
JELENTKEZÉS:
- Személyesen az iskolában Czékmán Szilvia iskolatitkárnál vagy telefonon.
- HSZC Corvin Mátyás Technikum és Szakképző Iskola
- 6800 Hódmezővásárhely, Városház u. 1.
- 62/242-011
MI MÁR TUDUNK BONBONT KÉSZÍTENI, TANULJ MEG TE IS!
KAPCSOLÓDÓ HÍREK
Most Hódmezővásárhelyen találkozott a kereslet a kínálattal
Hódmezővásárhelyen, a Balogh Imsi Sportcsarnokban folytatódott a Cégek Piaca elnevezésű pályaorientációs rendezvénysorozata. Szerdán a Corvin Mátyás Technikum és Kollégium, valamint az Eötvös József Technikum volt az esemény házigazdája.
HSZC
A csongrádi Sághyban folytatódott a Cégek Piaca
Szentes után Csongrád adott otthont a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum Cégek Piaca pályaorientációs rendezvényének.
HSZC

Óriási siker volt a Centrum szentesi pályaorientációs rendezvénye
A Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum három technikuma, a Boros Sámuel, a Pollák Antal és a Zsoldos Ferenc szerdán tartotta közös, a Cégek Piaca elnevezésű pályaorientációs délelőttjét.
HSZC