Ugrás a fő tartalomra

6800 Hódmezővásárhely, Bajcsy-Zsilinszky Endre u. 7-9.


+36 (62) 202-475

Széchenyi 2020

Hírek


2024. jún. 21.
HSZC
 • átadó
 • oktatás
 • elismerés
 • HSZC Corvin Mátyás Technikum és Szakképző Iskola

Bereczkiné Palócz Gyöngyi 2024-ben az Apáczai Csere János-díjasok között

Az Apáczai Csere János-díj 1973-ban alapított, az oktatásügyet felügyelő miniszter által adományozható szakmai elismerés pedagógusok és főiskolai, egyetemi oktatók részére. A kultúráért és innovációért felelős miniszter a szakképzés és felnőttképzés területén végzett kimagasló színvonalú munka és példamutató tevékenység elismeréseként minden évben Szakképzésért Apáczai Csere János-díjat adományoz a legkiválóbb oktatók részére.

Bereczkiné Palócz Gyöngyi 2024-ben az Apáczai Csere János-díjasok között

2024-ben 10 oktató kapott elismerést, közöttük Bereczkiné Palócz Gyöngyi, a Hódmezővásárhelyi SZC Corvin Mátyás Technikum és Szakképző Iskola oktatója.

A díj átadására 2024. június 18-án a Váci Kilátó Piarista Pályaorientációs és Munkaerőpiaci Fejlesztő, Módszertani Központban került sor. A díjakat Dr. Magyar Zita, a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal elnöke és Hankó Balázs leendő kulturális és innovációs miniszter nyújtották át.

Bereczkiné Palócz Gyöngyi a Komócsin Zoltán Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakmunkásképző Iskolában szerzett cukrász szakképesítést. 2002-ben élelmiszertechnológus mérnök diplomát szerzett minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirányon az SZTE Élelmiszeripari Főiskolai Karán. 2014-ben megszerezte szakoktatói diplomáját is.

A Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum Corvin Mátyás Technikum és Szakképző Iskola jogelődjében 2007-ben kezdett tanítani, mint cukrász szakoktató. Célja a szakmájukat szerető és értő szakemberek képzése, emellett egyaránt fontosnak érzi a tehetséggondozást és a felzárkóztatást is.

Tanulóit évek óta készíti fel a szakmai versenyekre, így a Szakma Kiváló Tanulója Versenyre, ahol egy alkalommal II. helyezést értek el. A Pelikán Kupán csapatban és egyéni kategóriában több alkalommal arany és ezüstérmet, illetve különdíjat nyertek, a Grillázs Majális versenyen, az Illésy Kupán szintén egyéni és csapat kategóriában is arany-, ezüst- és bronzérem minősítést is kaptak.

A több mint egy évtizede folyó magas színvonalú oktatói munka mellett aktív közösségépítő tevékenységet folytat és ápolja a szakmai kapcsolatrendszert is. Folyamatosan együttműködik a vendéglátó területen dolgozó kollégákkal az iskolanapok és a pályaválasztási börzék, nyílt napok rendezvényein. Fontosnak tartja a tanulókat foglalkoztató vállalkozókkal való folyamatos kommunikációt és kapcsolattartást az eredményes oktatás és a duális képzés érdekében.

Önmagát folyamatosan fejleszti, rendszeresen részt vesz hazai és nemzetközi szakmai továbbképzéseken.

Kimagaslóan sikeres szakmai életútja elismeréseként méltán érdemelte ki a Szakképzésért Apáczai Csere János Díjat.

Gratulálunk a kimagasló elismeréshez, további szakmai sikereket, munkájához pedig jó egészséget kívánunk!

GALÉRIA

Galéria

Bereczkiné Palócz Gyöngyi 2024-ben az Apáczai Csere János-díjasok között
Bereczkiné Palócz Gyöngyi 2024-ben az Apáczai Csere János-díjasok között
Bereczkiné Palócz Gyöngyi 2024-ben az Apáczai Csere János-díjasok között

Megosztás

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Ambrus Norbert kancellár

Ambrus Norbert: versenyképes alternatívát akarunk nyújtani a szakképzésben

Hatékony, jól szervezett, remekül működő szervezetrendszert örökölt meg Hegedűs Zoltántól a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum újonnan kinevezett kancellárja. Ambrus Norbert szerint ez tökéletes alap a folytatáshoz, egyúttal azt ígéri, legjobb szakmai tudásával igyekszik segíteni a további fejlődést.

2024. júl. 18.
HSZC
Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum: Elkötelezettség az oktatók szakmai fejlődése iránt

Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum: Elkötelezettség az oktatók szakmai fejlődése iránt

A Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum szakmai tevékenységében elkötelezett a folyamatos fejlődés mellett. Különös figyelmet fordítunk arra, hogy oktatóink lépést tartsanak az innovatív oktatási trendekkel és módszerekkel.

2024. júl. 16.
HSZC
Munkaerőpiaci képzések

Hasznosan töltenéd a nyarat és tanulnál valamit?

Csatlakozz Hódmezővásárhelyen, Makón és Csongrádon augusztusban induló ingyenes képzéseinkhez!

2024. júl. 9.
HSZC


KIMIKK
CsmkikEmberi Erőforrás TámogatáskezelőEmberi Erőforrások MinisztériumaHatártalanulHódmezővásárhely mobilalkalmazásNemzeti Tehetségkutató Program
Széchenyi 2020

  • SZC logo fehér
  • Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum

   6800 Hódmezővásárhely, Bajcsy-Zsilinszky Endre u. 7-9.

  • Telefon: +36 (62) 202-475

   E-mail: hszc.titkarsag@hiszk.hu

   OM azonosító: 203039

   Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/007549; E/2020/000182


  2024Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum