Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum

SZC logo
  • Intézményeink
  • Hírek
  • Galéria
  • Közérdekű adatok
Széchenyi 2020

Hírek


2022. jan. 4.


HSZC

  • verseny
  • rendezvény
  • HSZC Eötvös József Technikum
  • HSZC Szentesi Zsoldos Ferenc Technikum

Az ország legnívósabb fodrászversenyén bizonyítottak tanulóink

Sikert sikerre halmoznak a HSZC Eötvös József Technikum és a HSZC Szentesi Zsoldos Ferenc Technikum fodrásztanulói. Ezúttal a Magyar Fodrász-Kozmetikus-Körmös Közhasznú Egyesület szervezésében, az ország legnívósabb versenyén bizonyították tehetségüket a diákok.

Az ország legnívósabb fodrászversenyén bizonyítottak tanulóink

A HSZC Eötvös József Technikum tanulói, Géczi Fanni menyasszonyi konty kategóriában harmadik, míg fonás kategóriában negyedik helyezett lett. Molnár Alexandra negyedik, az iskola tizenegyedikes tehetsége, Reviczki Gusztáv pedig első helyezést ért el divat klasszikus férfi hajvágás kategóriából. A HSZC Szentesi Zsoldos Ferenc Technikum tanulója, Héjja Melinda szintén első helyezéssel zárt fonás kategóriában.

Ismételten gratulálunk tanulóinknak és felkészítő oktatóiknak!

Forrás: Promenád24

GALÉRIA

Magyar Fodrász-Kozmetikus-Körmös Közhasznú Egyesület fodrászverseny

Eötvös6.jpg
Eötvös5.jpg

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


 Digitális Közösségi Alkotóműhely Hódmezővásárhelyen

Digitális Közösségi Alkotóműhely Hódmezővásárhelyen

Digitális Közösségi Alkotóműhely Hódmezővásárhelyen A Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum 453,91 millió Ft vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert a szakképzésben tanulók végzettség nélküli iskolaelhagyásának csökkentésére, valamint az alapkészségek fejlesztésének támogatására a GINOP-6.2.3-17-2017-00037 „A szakképzési intézményrendszer átfogó fejlesztése” című projekt keretében.

2021. okt. 18.


HSZC

 OLTASSA BE GYERMEKÉT! ÖNÉ A DÖNTÉS!

OLTASSA BE GYERMEKÉT! ÖNÉ A DÖNTÉS!

Egész Európában és hazánkban is már az új koronavírus delta vírusvariánsa terjed. Ezt a – korábban indiainak nevezett – vírusmutánst tavaly decemberben azonosították, majd idén márciusban minősítették kiemelt kockázatúnak. A delta vírusmutáns fertőzőbb, gyorsabban terjed és az eddigi jellemző tünetek mellett allergiaszerű tüneteket is okoz. A vírusmutáns a még beoltatlanokra jelenti a legnagyobb veszélyt, ezért őket a védőoltás felvételére biztatjuk.

2021. okt. 7.


HSZC

 ÚJABB INNOVÁCIÓ AZ EÖTVÖSBEN!

ÚJABB INNOVÁCIÓ AZ EÖTVÖSBEN!

Újabb innováció az Eötvösben! Nyelvi laborral a modern nyelvtanulásért GINOP-6.1.3-17-2018-00036 „Idegen nyelvi készségek fejlesztése a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrumnál” projekt keretén belül nyelvi labor került kialakításra a Hódmezővásárhelyi SZC Eötvös József Technikumában. A tanterembe 14 diák és egy tanári laptop került

2021. szept. 24.


HSZC

Széchenyi 2020