Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum

SZC logo
  • Intézményeink
  • Hírek
  • Galéria
  • Közérdekű adatok
Széchenyi 2020

Hírek


2022. jan. 4.


HSZC

  • verseny
  • rendezvény
  • HSZC Eötvös József Technikum
  • HSZC Szentesi Zsoldos Ferenc Technikum

Az Eötvös és Zsoldos fodrásztanulói remekeltek Kecskeméten

A kecskeméti KSZC – Gáspár András Technikum november 27-én rendezte meg a Kecskeméti Gáspár Pomádé elnevezésű fodrászversenyét, ahol a HSZC Eötvös József Technikum és a HSZC Szentesi Zsoldos Ferenc Technikum fodrásztanulói is képviseltették magukat, sőt remek eredményekkel zártak. A Loreal támogatásával meghirdetett fodrászversenyt végül online tartották meg, ám ez sem állt a tehetséges versenyzők útjába.

Az Eötvös és Zsoldos fodrásztanulói remekeltek Kecskeméten

Eötvös:

Annus Dóra női alaphajvágásból első helyezést, míg Mazula Anikó ugyanebben a kategóriában harmadik helyezést ért el. Konty kategóriában Géczi Fanni harmadik lett, Rekiczki Gusztáv 11. osztályos tanuló pedig férfi klasszikus és férfi divat hajvágásból ért el egyaránt második helyezést.

Zsoldos:

Ürmös Tímea az „Extrém konty a magyarság jegyében” kategóriában végzett az első helyen, Héjja Melinda pedig a fonás kategóriában lett első.

Gratulálunk a diákoknak és felkészítő oktatóiknak Meszlényi Tamásnénak és Dancsó Erikának!

A szöveg és képek forrása: Promenád24 és Délmagyar

GALÉRIA

Kecskeméti Gáspár Pomádé fodrászverseny

Eötvös.jpg
Eötvös4.jpg
szentesi Zsoldos diákjai (Tímea és Melinda) Forrás: Délmagyar
Eötvös3.jpg
Eötvös2.jpg

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


 Digitális Közösségi Alkotóműhely Hódmezővásárhelyen

Digitális Közösségi Alkotóműhely Hódmezővásárhelyen

Digitális Közösségi Alkotóműhely Hódmezővásárhelyen A Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum 453,91 millió Ft vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert a szakképzésben tanulók végzettség nélküli iskolaelhagyásának csökkentésére, valamint az alapkészségek fejlesztésének támogatására a GINOP-6.2.3-17-2017-00037 „A szakképzési intézményrendszer átfogó fejlesztése” című projekt keretében.

2021. okt. 18.


HSZC

 OLTASSA BE GYERMEKÉT! ÖNÉ A DÖNTÉS!

OLTASSA BE GYERMEKÉT! ÖNÉ A DÖNTÉS!

Egész Európában és hazánkban is már az új koronavírus delta vírusvariánsa terjed. Ezt a – korábban indiainak nevezett – vírusmutánst tavaly decemberben azonosították, majd idén márciusban minősítették kiemelt kockázatúnak. A delta vírusmutáns fertőzőbb, gyorsabban terjed és az eddigi jellemző tünetek mellett allergiaszerű tüneteket is okoz. A vírusmutáns a még beoltatlanokra jelenti a legnagyobb veszélyt, ezért őket a védőoltás felvételére biztatjuk.

2021. okt. 7.


HSZC

 ÚJABB INNOVÁCIÓ AZ EÖTVÖSBEN!

ÚJABB INNOVÁCIÓ AZ EÖTVÖSBEN!

Újabb innováció az Eötvösben! Nyelvi laborral a modern nyelvtanulásért GINOP-6.1.3-17-2018-00036 „Idegen nyelvi készségek fejlesztése a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrumnál” projekt keretén belül nyelvi labor került kialakításra a Hódmezővásárhelyi SZC Eötvös József Technikumában. A tanterembe 14 diák és egy tanári laptop került

2021. szept. 24.


HSZC

Széchenyi 2020