Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum

SZC logo
 • Intézményeink
 • Hírek
 • Galéria
 • Közérdekű adatok
Széchenyi 2020

Hírek


2021. dec. 17.


HSZC

  Kellemes ünnepeket kíván a HSZC

  Áldott karácsonyt és boldog új évet kíván a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum munkatársai nevében Kincses Tímea főigazgató és Hegedűs Zoltán kancellár.

  Kellemes ünnepeket kíván a HSZC

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


   Digitális Közösségi Alkotóműhely Hódmezővásárhelyen

  Digitális Közösségi Alkotóműhely Hódmezővásárhelyen

  Digitális Közösségi Alkotóműhely Hódmezővásárhelyen A Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum 453,91 millió Ft vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert a szakképzésben tanulók végzettség nélküli iskolaelhagyásának csökkentésére, valamint az alapkészségek fejlesztésének támogatására a GINOP-6.2.3-17-2017-00037 „A szakképzési intézményrendszer átfogó fejlesztése” című projekt keretében.

  2021. okt. 18.


  HSZC

   OLTASSA BE GYERMEKÉT! ÖNÉ A DÖNTÉS!

  OLTASSA BE GYERMEKÉT! ÖNÉ A DÖNTÉS!

  Egész Európában és hazánkban is már az új koronavírus delta vírusvariánsa terjed. Ezt a – korábban indiainak nevezett – vírusmutánst tavaly decemberben azonosították, majd idén márciusban minősítették kiemelt kockázatúnak. A delta vírusmutáns fertőzőbb, gyorsabban terjed és az eddigi jellemző tünetek mellett allergiaszerű tüneteket is okoz. A vírusmutáns a még beoltatlanokra jelenti a legnagyobb veszélyt, ezért őket a védőoltás felvételére biztatjuk.

  2021. okt. 7.


  HSZC

   ÚJABB INNOVÁCIÓ AZ EÖTVÖSBEN!

  ÚJABB INNOVÁCIÓ AZ EÖTVÖSBEN!

  Újabb innováció az Eötvösben! Nyelvi laborral a modern nyelvtanulásért GINOP-6.1.3-17-2018-00036 „Idegen nyelvi készségek fejlesztése a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrumnál” projekt keretén belül nyelvi labor került kialakításra a Hódmezővásárhelyi SZC Eötvös József Technikumában. A tanterembe 14 diák és egy tanári laptop került

  2021. szept. 24.


  HSZC

  Széchenyi 2020