Ugrás a fő tartalomra

6800 Hódmezővásárhely, Bajcsy-Zsilinszky Endre u. 7-9.


+36 (62) 202-475

Széchenyi 2020

Hírek


2023. ápr. 27.
HSZC
 • oktatás
 • országos szakmai verseny

A szakmák legjobbjai között a HSZC diákjai

Szerdán Budapesten, a Szakma Sztár Fesztivál zárásaként kihirdették a Szakma Kiváló Tanulója Verseny (SZKTV) és az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny (OSZTV) eredményeit.

A szakmák legjobbjai között a HSZC diákjai

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2008 óta rendezi meg a Szakma Kiváló Tanulója Versenyt (SZKTV), kibővítve az Országos Szakmai Tanulmányi Versennyel (OSZTV), melyeknek célkitűzése a gyakorlatigényes, „fizikai” szakmák társadalmi elismertségének és vonzerejének növelése, a szakmatanulás népszerűsítése.

A versenyzők először a vármegyénként megrendezésre kerülő területi előválogatókon, a továbbjutók az országos válogatón bizonyíthatják tudásukat. A döntős tanulók látványos viadalát a Szakma Sztár Fesztiválon tekinthetik meg az érdeklődők a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ területén április 24-én és 25-én.

Óriási büszkeség számukra, hogy intézményeink 4 tanulója is összemérhette tudását a döntőkben, és 3 dobogós helyezés is született. 

- Baksa Richárd Rudolf, a HSZC Szentesi Zsoldos Ferenc Technikum diákja a 3. helyen végzett (Elektrotechnika-Elektronika, Villanyszerelő, Épületvillamosság szakmairány, SZKTV)

- Busi Kevin, a Hódmezővásárhelyi SZC Szentesi Pollák Antal Technikum tanulója a 3. helyet szerezte meg (Elektrotechnika, erősáramú elektrotechnikus, OSZTV)

- Futó Mária, a HSZC Eötvös József Technikum diákja a dobogó 3. fokára állhatott fel (Kozmetikus Technikus, OSZTV)

Reményi Bertold, a Hódmezővásárhelyi SZC Corvin Mátyás Technikum és Szakképző Iskola Kalmár Zsigmond Szakképző Iskola Intézményegységének diákja a 4. helyen végzett (Villanyszerelő, Épületvillamosság szakmairány, SZKTV)

Gratulálunk a diákoknak és a felkészítőknek! 

 

GALÉRIA

A szakmák legjobbjai között a HSZC diákjai

A szakmák legjobbjai között a HSZC diákjai
Baksa Richárd Rudolf
Busi Kevin

Megosztás

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Asztalos Amanda

OSZTV sikerek

Véget ért a pénzügyi-számviteli ügyintéző szakma tanulmányi versenyének országos döntője, aminek három napon át Makó adott otthont. A vármegye legjobbja a házigazda Návay Lajos Technikum diákja, Asztalos Amanda lett – ötödik helyen végzett.

2024. ápr. 17.
HSZC
sport plakát

Sport, Egészség, rehabilitáció a XXI. században című konferencia

A Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum, a Szentesi Tenisz Klub és a Mozdulj Velünk Szentesért Egyesület meghívja Önt a Sport, Egészség, rehabilitáció a XXI. században című konferenciára.

2024. ápr. 11.
HSZC
Sorrendmódosítás

SORRENDMÓDOSÍTÁS!

Válaszd első helyen a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum iskoláit!

2024. ápr. 8.
HSZC


KIMIKK
CsmkikEmberi Erőforrás TámogatáskezelőEmberi Erőforrások MinisztériumaHatártalanulHódmezővásárhely mobilalkalmazásNemzeti Tehetségkutató Program
Széchenyi 2020

  • SZC logo fehér
  • Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum

   6800 Hódmezővásárhely, Bajcsy-Zsilinszky Endre u. 7-9.

  • Telefon: +36 (62) 202-475

   E-mail: hszc.titkarsag@hiszk.hu

   OM azonosító: 203039

   Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/007549; E/2020/000182


  2024Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum