A szakképzésért felelős miniszter a szakképzésről szóló 2019. évi LXXX. törvény 23.§ c) pontja alapján a fenntartói jogkörében eljárva döntött a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrumhoz tartozó Hódmezővásárhelyi SZC Kalmár Zsigmond Szakképző Iskolájának (6800 Hódmezővásárhely, Bajcsy-Zsilinszky utca 7-9.) az átalakításáról. A döntés értelmében 2021. augusztus 31. napjával a Hódmezővásárhelyi SZC Kalmár Zsigmond Szakképző Iskolája beolvad a Hódmezővásárhelyi SZC Corvin Mátyás Technikum és Szakképző Iskolájába (6800 Hódmezővásárhely, Városház u. 1.) és annak intézményegységeként működik tovább. Az egyesített intézmény továbbra is az Innovációs és Technológiai Minisztérium fenntartásában, a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum iskolájaként működik.

Az intézmény elnevezése 2021. szeptember 1. napjától:

Hódmezővásárhelyi SZC Corvin Mátyás Technikum és Szakképző Iskola Kalmár Zsigmond Intézményegysége

Bízunk benne, hogy a vonatkozó jogszabályokkal összhangban meghozott fenntartói döntés hozzájárul az iskola jövőbeli eredményes és színvonalas működéséhez.

Szeretnénk hangsúlyozni és megnyugtatásként közölni, hogy az oktatás változatlan formában az eddigi helyszíneken és az intézmény jelenlegi Oktatói Testületével folytatódik tovább a 2021/2022. tanévben.

A HSZC Kalmár beolvad a HSZC Corvin iskolájába!
Visszahívást kérek
close slider

KapcsolatSkip to content