Panziós - fogadós

Handsome restaurant manager is controlling the work process

Turizmus-vendéglátás ágazat 3 éves képzése, amely szakképzettség megszerzésével zárul. A panziós-fogadós feladatai rendkívül szerteágazóak, hiszen a szakma óriási fejlődésen ment és megy keresztül napjainkban is. A szakma szépsége, hogy a turizmus szereplőinek igényeit szolgálja ki, a panziós-fogadós óriási felelősséggel van felruházva, hiszen rendkívül sok feladatot kell egy személyben ellátnia.

A SZAKKÉPZETTSÉGGEL RENDELKEZŐ

üzemelteti a vendéglátóhelyet;
marketig tevékenységet végez;
vendégekkel, partnerekkel kapcsolatot tart;
konyhát üzemeltet;
karbantartásokat biztosítja;
ügyel a vendéglátóhely környezetére;
takarítást folyamatosan precízen biztosítja;
vendégek számára programokat szervez;
logisztikai feladatokat ellát;
gazdálkodási és pénzügyi ügyeket intéz;
munkavédelmi, balesetvédelmi, tűz és környezetvédelmi előírásokat betartja és betartatja;
irányítja, szervezi és értékeli a munkatársak munkáját;
kapcsolatot tart más szolgáltatókkal, más szállásadókkal partneri viszonyt kialakítva működteti a vendéglátó egységét.

KÉPZÉS HELYE

Hódmezővásárhelyi SZC Csongrádi Sághy Mihály Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

KÉPZÉS TERVEZETT INDÍTÁSA

2020-2021 tanév

Visszahívást kérek
close slider

Kapcsolat