Panziós - fogadós

Handsome restaurant manager is controlling the work process

Turizmus-vendéglátás ágazat 3 éves képzése, amely szakképzettség megszerzésével zárul. A panziós-fogadós feladatai rendkívül szerteágazóak, hiszen a szakma óriási fejlődésen ment és megy keresztül napjainkban is. A szakma szépsége, hogy a turizmus szereplőinek igényeit szolgálja ki, a panziós-fogadós óriási felelősséggel van felruházva, hiszen rendkívül sok feladatot kell egy személyben ellátnia.

KOMPETENCIAELVÁRÁS

Széleskörű tájékozottság, jó kommunikációs készség, problémamegoldó képesség, vendégszeretet, szervezőképesség.

A SZAKKÉPZETTSÉGGEL RENDELKEZŐ

  • üzemelteti a vendéglátóhelyet;
  • marketig tevékenységet végez;
  • vendégekkel, partnerekkel kapcsolatot tart;
  • karbantartásokat biztosít;
  • ügyel a vendéglátóhely környezetére;
  • vendégek számára programokat szervez;
  • logisztikai feladatokat ellát;
  • irányítja, szervezi és értékeli a munkatársak munkáját;
  • kapcsolatot tart más szolgáltatókkal, más szállásadókkal partneri viszonyt kialakítva működteti a vendéglátó egységét.

KÉPZÉS HELYE

Hódmezővásárhelyi SZC Csongrádi Sághy Mihály Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Hódmezővásárhelyi SZC Csongrádi Sághy Mihály Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium, Tel.: 06-63/570-425, Honlap: http://saghy.hu/

Visszahívást kérek
close slider

Kapcsolat







Skip to content