„Azért szeretek itt tanulni, mert sok szakmával kapcsolatos rendezvény van. Itt megmérettetheted tudásodat sporteseményeken vagy akár tanulmányi versenyeken is. Az iskola minden szükséges eszközzel rendelkezik a szakmák egyszerű elsajátításához. Diáktársaink és tanáraink is nagyon segítőkészek."

(HSZC Eötvös József Technikum)

Albert Júlia

„Aki beköltözik a cserkóba, megtalálja a második otthonát. 6. éve vagyok itt és megszerettem, mert nem csak egy kollégium a sok közül. Itt odafigyelnek a diákokra a nevelők és rengeteg programmal színesítik a szürke mindennapokat. Összefoglalva családias, odafigyeléssel és szórakozással teli."

(HSZC Cseresnyés Kollégium)

Musák Roland

„Miért szerettem a Sághyba járni? Miért imádtam koleszos lenni? Nos nem mondanám, hogy magabiztosságtól duzzadó mellkassal léptem át azon a vasárnapi délután a kolesz ajtaját, mikor is évzáró előtt felkísértek megmutatni a szobám. Kár volt félnem bármitől is hisz ott bizony második otthonomra találtam. A kollégiumban Palásti István tanár úr lett a nevelőm, akinek óvó tekintete minden diákját kísérte. Neki sokat köszönhetek. Mindig számíthattam rá. Atyai intelmek, nevelői odafigyelés, gondos nevelgetés..." (folytatás az iskola honlapján)

(HSZC Csongrádi Sághy Mihály Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium)

Molnár László

„Én azért jelentkeztem ebbe az iskolába, mert az alaptantárgyak mellett betekinthettem a közgazdaság és marketing ismeretek világába is. Utólag elmondhatom, hogy a legjobb döntés volt. Jelenleg szervezőként dolgozok a fővárosban, és az alapköveket ettől az iskolától kaptam. Olyan tanárok tanítottak, akik mind nyomot hagytak az életemben, és szeretettel gondolok vissza mindenkire! A lényeget utoljára hagytam, hisz az iskolának köszönhetően immáron 16 éve, hogy kaptam egy legjobb barátnőt is. Mindig mondták, hogy majd visszasírjuk az iskolás éveket. Nem tévedtek!"

(HSZC Corvin Mátyás Technikum és Szakképző Iskola)

Petrecz Edina (volt Corvinos diák)

„Azért választottam ezt az iskolát, mert a régióban is csak itt folytatnak fogtechnikus képzést. Jól felszerelt tanműhelyben tanulhatjuk ennek a szép szakmának az alapjait. Az elhelyezkedésünkkel bizonyosan nem lesz gond."

(HSZC Kalmár Zsigmond Szakképző Iskola)

Kispál Kitti, 1/13/B

„Elsősorban azért szeretem ezt az iskolát, mert nagyon jó az osztályközösség. Rengeteget nevetünk, és jól kijövünk egymással. Sok barátot találtam ebben az osztályban. A tanáraim is nagyon kedvesek és segítőkészek. A szakképzés keretében nagyon jó a lehetőség a logisztikai végzettség megszerzése."

(HSZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium)

Jáksó Csenge

Visszahívást kérek
close slider

KapcsolatSkip to content