Újabb innováció az Eötvösben! Nyelvi laborral a modern nyelvtanulásért

GINOP-6.1.3-17-2018-00036 „Idegen nyelvi készségek fejlesztése a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrumnál” projekt keretén belül nyelvi labor került kialakításra a Hódmezővásárhelyi SZC Eötvös József Technikumában. A tanterembe 14 diák és egy tanári laptop került elhelyezésre, amelyek fejhallgatókkal és hangszórókkal felszerelve segítik az audiovizuális élményeket az oktatás során.

A nyelvi laborban a fejlesztésnek köszönhetően a hagyományos munkaforma mellett alkalom nyílik a csoport- és projektmunkák szervezésére és XXI. századi kivitelezésére is. Az intézményben angol és német nyelv oktatása folyik, az órák nagy része az új oktatótérben valósul meg, annak maximális kihasználtságával, mely különösen fontos az angol nyelvi előkészítő és az Informatika-távközlés ágazatok képzésében. A tanórákon a tankönyvkiadók által online felületeken elérhető digitális tartalmak is beépítésre kerülnek a foglalkozásokba.

GINOP-6.1.3-17-2018-00036 azonosítószámú „Idegen nyelvi készségek fejlesztése a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrumnál”
ÚJABB INNOVÁCIÓ AZ EÖTVÖSBEN!
Visszahívást kérek
close slider

KapcsolatSkip to content